Vesti iz opština

Vesti iz opštine Bačka Palanka

 Fond i Razvojna agencija Vojvodine u Apatinu i Bačkoj Palanci

DSCI0054-3000.jpg

Dana 24. maja 2018. predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine, direktorka Vidosava Enderić i šef odseka za saradnju sa republičkim, pokrajinskim institucijama i lokalnim samoupravama Milan Čežak, zajedno sa Razvojnom agencijom Vojvodine, direktorom  Nikolom Žeželjem i savetnikom Živkom Planićem, posetili su opštine Apatin i Bačku Palanku. 

...
CEO TEKST

 Predstavnici Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine na obuci za pripremu evropskih projekata

rsz_dscn1918.jpg

Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine, Jano Puškar i Tamara Glišić, održali su obuku „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“ u opštini Bački Petrovac za 21 predstavnika Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine koji su prisustvovali obuci iz više mesta širom Vojvodine (Alibunar, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Kovačica i Novi Sad).

...
CEO TEKST

 Održana obuka u Novom Sadu za prosvetne radnike radi pripreme evropskih projekata

kep718.jpg

Obuka „Fondovi Evropske unije: od ideje do realizacije“ održana je u Srednjoškolskom domu u Novom Sadu, kao jedna od obuka za zaposlene u obrazovno-vaspitnim ustanovama sa područja AP Vojvodine u drugom polugodištu školske 2014/2015. godine. Obuku za osposobljavanje za pripremu evropskih projekata prošla su ukupno 23 polaznika iz institucija sa područja opština Novi Sad, Titel, Bačka Palanka i Beočin.

...
CEO TEKST

 Osnivanje koordinacione grupe za organizacije civilnog društva Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine

kep714.jpg
U Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine održan je sastanak na kojem je osnovana još jedna koordinaciona grupa Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, koja okuplja organizacije civilnog društva (OCD) sa teritorije Vojvodine. ...
CEO TEKST

 Obuka za prosvetne radnike u Vojvodini održana u Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo“

kep706.jpg

Obuka „Fondovi Evropske unije: od ideje do realizacije“ je održana u Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo” u Novom Sadu, kao jedna od obuka za zaposlene u obrazovno-vaspitnim ustanovama sa područja AP Vojvodine u drugom polugodištu školske 2014/2015.godine. Obuku za osposobljavanje za pripremu evropskih projekata prošla su ukupno 25 polaznika iz institucija sa područja opština Novi Sad, Titel, Temerin, Bačka Palanka i Bački Petrovac.

...
CEO TEKST

 Predstavljanje trećeg poziva u okviru IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Srbija 2007 - 2013.

kep697.jpg

Sastanak Koordinacione grupe za korišćenje evropskih fondova održan je u Skupštini AP Vojvodine za predstavnike pokrajinskih sekretarijata, lokalnih samouprava i javno-komunalnih preduzeća, na kom su bile zastupljene lokalne samouprave Ruma, Bečej, Bač, Šid, Bačka Palanka, Stara Pazova i Pećinci. Tom prilikom, promovisan je treći poziv IPA prekograničnog programa Hrvatska – Srbija 2007-2013. 

...
CEO TEKST

 Zaposleni obrazovno-vaspitnih ustanova Južnobačkog okruga na obuci za pripremu IPA projekata prekogranične saradnje

kep690.jpg
Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, održali su sedmu u nizu obuka pod nazivom „Fondovi Evropske unije: od ideje do realizacije“ za predstavnike vaspitno-obrazovnih ustanova na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine i to u Južnobačkom okrugu. Obuka je održana u prostorijama Gimnazije „Žarko Zrenjanin” u Vrbasu, a prisustvovalo je ukupno 32 predstavnika 14 ustanova sa područja opština Vrbas, Srbobrana, Bečeja, Kule i Bačke Palanke. ...
CEO TEKST

 U Bačkoj Palanci o evropskim fondovima

kep514.jpg
U okviru pripreme i jačanja opštinskih kapaciteta, predstavnici Fonda ’’Evropski poslovi’’ AP Vojvodine, su 18. aprila 2013. godine posetili opštinu Bačka Palanka. Predstavnice Fonda upoznale su učesn ...
CEO TEKST