Vesti iz opština

Vesti iz opštine Novi Sad

 Potpisan Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji Fonda sa Fondacijom “Novi Sad 2021- Evropska prestonica kulture”

DSC00084-3010.jpg
U prostorijama Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine danas je potpisan Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji Fonda sa Fondacijom “Novi Sad 2021- Evropska prestonica kulture”.
...
CEO TEKST

 Potpisan protokol o saradnji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine i Prirodno – matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu

20171225_124132-3000.jpg

Danas je potpisan Protokol o saradnji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine sa Prirodno – matematičkim fakultetom Univerziteta u Novom Sadu. 

...
CEO TEKST

 Održan prvi zajednički sastanak projektnog tima u okviru projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti"

DSC00054-3000.jpg

U Novom Sadu je 20. decembra 2017. godine održan prvi sastanak članova projektnog tima u okviru projekta „Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti - ECOWAM”, u organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.

...
CEO TEKST

 Održan prvi zajednički sastanak članova projektnog tima u okviru projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan“

DSC_0361-3000.jpg

Prvi sastanak projektnog tima u okviru projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan – BABECA“ održan je u Novom Sadu dana 20. decembra 2017. godine, u organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine. Cilj sastanka je bio vršenje evaluacije prvog projektnog perioda i priprema za naredni projektni period.

 

...
CEO TEKST

 Obuka "Mogućnost finansiranja putem EU fondova" održana u Udruženju distrofičara Južnobačkog okruga

DSC_0354-3000.jpg
Na poziv Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga, održana je trodnevna obuka "Mogućnost finansiranja putem EU fondova".
Predstavnice Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Dejana Luković, Jelena Tošković i Jovana Kontić predstavile su polaznicima INTEREG IPA programe prekogranične saradnje na koje oni mogu da apliciraju, kao i programe Evropske unije koji su takođe dostupni za Republiku Srbiju, a samim tim i za Autonomnu pokrajinu Vojvodinu.
...
CEO TEKST

 Održan zajednički sastanak članova projektnog tima u okviru projekta „Virtuelni i kulturni turizam“

20171214_111502-3000.jpg

Drugi sastanak projektnog tima u okviru projekta „Virtuelni i kulturni turizam – ViCTour“ održan je u Fondu „Evropski poslovi“ AP Vojvodine u Novom Sadu dana 14. decembra 2017. godine, u organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.

 

...
CEO TEKST

 Direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Vidosava Enderić dobitnica nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“

2-3000.jpg

Direktorki Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Vidosavi Enderić je na svečanosti održanoj u prostorijama Matice Srpske u Novom Sadu dodeljeno priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za unapređenje privrednog i društvenog ambijenta u regionu.

...
CEO TEKST

 Održana konferencija povodom početka projekta rekonstrukcije kanala Baja-Bezdan

DSC_0109-3000.jpg

Otvarajuća konferencija povodom početka implementacije strateškog projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan - BABECA”, koji sufinansira Evropska unija kroz Intereg - IPA program prekogranične saradnje Mađarska–Srbija, održana je u Skupštini AP Vojvodine, 6. decembra 2017.  

...
CEO TEKST

 Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine na sastanku s predstavnicima Grada Novog Sada

DSC_0080-3000.jpg

Direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Vidosava Enderić, s kolegama Milanom Čežekom i Nemanjom Davidovićem imala je sastanak sa članom Gradskog veća Novog Sada za privredu Miloradom Radojevićem i šefom Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Goranom Sečujskim.

...
CEO TEKST

 Održan sastanak koordinacione grupe za korišćenje sredstava iz evropskih fondova

DSCI0004-3000.jpg
U Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine 19. oktobra 2017. godine održan je sastanak koordinacione grupe za korišćenje sredstava iz EU fondova, u čijem su radu učestvovale i predstavnice Fonda „Evropski poslovi” AP Vojvodine Čarna Zeljković i Mina Radmilović Pjevac. S obzirom na različitost tema koje su bile na dnevnom redu, publiku su činili predstavnici javnog i civilnog sektora, a ukupan broj prisutnih bio je preko sedamdeset.
...
CEO TEKST