Vesti iz opština

Vesti iz opštine Zrenjanin

 Završena predavanja „Istorija i nastanak Evropske unije“

fep54.jpg
Dana 20. aprila 2018. godine, održana su poslednja dva predavanja u Osnovnoj školi „Kočić“ iz Despotovca i „Prvi Oktobar“ iz Botoša u okviru manifestacije „Evropsko selo“. ...
CEO TEKST

 Putevima Evrope u Ečkoj i Belom Blatu

fep49.jpg

U okviru manifestacije „Evropsko selo” koju organizuje Grad Zrenjanin, a u cilјu promovisanja vrednosti Evropske unije, predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, u saradnji sa EU - info kutkom, održali su još jedno u nizu predavanja „Istorija i nastanak Evropske unije” učenicima 6. razreda osnovnih škola iz Ečke i Belog Blata.

         

...
CEO TEKST

 U Zrenjaninu održano predavanje „Istorija i nastanak Evropske unije”

DSC_0117-3000.jpg

Povodom manifestacije „Evropsko selo” koja svake godine na Dan Evrope okuplja učenike osnovnih škola opštine Zrenjanin, u cilju promovisanja vrednosti Evropske unije, kao i bogatstva naroda i država koje je čine, predstavnici Fonda „Evropski poslovi” AP Vojvodine, održali su predavanje „Istorija i nastanak Evropske unije” učenicima šestog razreda osnovnih škola iz Zrenjanina i Čente. 

...
CEO TEKST

 Radna poseta Gradu Zrenjaninu

grb-grada-zrenjanina.png

Predstavnik Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Milan Čežek,  posetio je grad Zrenjanin i održao sastanak sa pomoćnikom gradonačelnika Duškom Radišićem i njegovim saradnicima. Sastanku su prisustvovali i direktor Regionalne privredne komore Zrenjanin Predrag Stankov, i predstavnici Zrenjaninskog KLER-a.

...
CEO TEKST

 Manifestacija „Evropsko selo” održana u Zrenjaninu

DSC_0088-3000.jpg

Uoči Dana Evrope, po šesti put, u Zrenjaninu је 5. maja 2017. godine održana manifestacija „Evropsko selo“, zajedno sa sajmom EU projekata „EU i Srbija na delu“, na kom su predstavljeni najznačajniji aktuelni projekti koje u Vojvodini finansira Evropska unija.

...
CEO TEKST

 Predavanje „Istorija i nastanak Evropske unije“ učenicima osnovnih škola оpštine Zrenjanin u okviru manifestacije „Evropsko selo“

20170420_121329-3000.jpg

Povodom manifestacije „Evropsko selo“ koja okuplja osnovne škole оpštine Zrenjanin sa ciljem promovisanja različitosti naroda i država na kojima je sagrađena moderna Evropa,  predstavnici Fonda „Evropski poslovi’’ AP Vojvodine, u periodu od 10. do 21. aprila 2017. godine, održali su predavanje pod nazivom „Istorija i nastanak Evropske unije“. Ciljna grupa bili su učenici od petog do osmog razreda osnovnih škola na teritoriji opštine Zrenjanin.

...
CEO TEKST

 Poseta okruzima – sastanak sa načelnicima okruga, gradonačelnicima i predsednicima opština u AP Vojvodini

DSC_0552-3000.jpg
U sklopu svojih redovnih aktivnosti, Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine organizuje i  sprovodi posete opštinama i gradovima na teritoriji AP Vojvodine, usmerene na predstavnike lokalnih samouprava, okruga, privrednih komora, javnih preduzeća, nevladinog sektora, te drugih relevantnih institucija.
 
...
CEO TEKST

 Manifestacija „Evropsko selo” održana u Zrenjaninu

EvropskoSelo2016-3000.jpg

Peti put, povodom Dana Evrope, u Zrenjaninu је 12. maja 2016. godine održana manifestacija „Evropsko selo“. 

...
CEO TEKST

 Evropsko selo 2015. u Zrenjaninu

kep719.jpg
Povodom obeležavanja Dana Evrope, 8. maja 2015. godine, u Zrenjaninu je organizovan događaj pod nazivom „Evropsko selo“ 2015. Ove godine, i Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine se pridružio događaju kao jedan od vodećih učesnika pored EU info point-a Novi Sad. ...
CEO TEKST

 Osnivanje koordinacione grupe za organizacije civilnog društva Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine

kep714.jpg
U Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine održan je sastanak na kojem je osnovana još jedna koordinaciona grupa Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, koja okuplja organizacije civilnog društva (OCD) sa teritorije Vojvodine. ...
CEO TEKST

Aktuelne vesti

Pogledaj sve aktuelne vesti