Arhiva vesti

Arhiva vesti - 4/2015

 Početak rada evropske platforme za obrazovanje odraslih EPALE

epale.jpg

Evropska komisija je 15. aprila 2015. godine pokrenula elektronsku platformu za obrazovanje odraslih u Evropi pod nazivom EPALE (eng. e-Platform for Adult Learning in Europe) koja je dostupna na sledećem linku - http://ec.europa.eu/epale/.

...
CEO TEKST

 Održan okrugli sto „Interkulturalnost kao evropska vrednost Vojvodine“

kep704.JPG

U Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine, u organizaciji Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju, održan je okrugli sto na temu: „Interkulturalnost kao evropska vrednost Vojvodine“. Uzimajući u obzir da se Vojvodina i Srbija nalaze na svom evropskom putu, na skupu je ukazano na značaj postojanja interkulturnog dijaloga i na potrebu negovanja i razvoja interkulturalnog društva na našim prostorima, kao temelja razvoja moderne Evrope.

...
CEO TEKST

 Info dаn o progrаmu „Kreаtivnа Evropа“ u Subotici


Notice: For some reason the output file /home/vojvodin/vh_eu/uploads/_CGSmartImage/img-3d9532bba20f698b07e7a9d88275e5b2 could not be found (or could not be read) in /home/vojvodin/vh_eu/modules/CGSmartImage/action.default.php on line 44

Dаnа 23. аprilа 2015. godine, Antenа Deskа Kreаtivnа Evropа Srbijа je u sаrаdnji sа Modernom gаlerijom „Likovni susret“ u Subotici, održala Info dаn o progrаmu „Kreаtivnа Evropа“.

...
CEO TEKST

 Obuka za prosvetne radnike u Vojvodini održana u Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo“

kep706.jpg

Obuka „Fondovi Evropske unije: od ideje do realizacije“ je održana u Domu učenika srednjih škola „Brankovo kolo” u Novom Sadu, kao jedna od obuka za zaposlene u obrazovno-vaspitnim ustanovama sa područja AP Vojvodine u drugom polugodištu školske 2014/2015.godine. Obuku za osposobljavanje za pripremu evropskih projekata prošla su ukupno 25 polaznika iz institucija sa područja opština Novi Sad, Titel, Temerin, Bačka Palanka i Bački Petrovac.

...
CEO TEKST

 Forum Kreativna Evropa 2015 na Kolarcu


Notice: For some reason the output file /home/vojvodin/vh_eu/uploads/_CGSmartImage/img-b69d7643b141da31aa2d7f452ce7befe could not be found (or could not be read) in /home/vojvodin/vh_eu/modules/CGSmartImage/action.default.php on line 44

Radi upoznavanja šire kulturne javnosti sa glavnim programom EU za kulturu „Kreativna Evropa“ i prenošenja važne poruke da je za uspešno dobijanje sredstava EU najpre neophodno imati dobru ideju i dobru volju, Desk Kreativna Evropa Srbija je organizovao Forum Kreativna Evropa 2015, koji je održan 27. i 28. aprila 2015. godine u Beogradu.

...
CEO TEKST

Arhiva vesti