Arhiva vesti

Arhiva vesti - 6/2015

 Predstavljen program rada Antene Deska Kreativna Evropa


Notice: For some reason the output file /home/vojvodin/vh_eu/uploads/_CGSmartImage/img-b8d331d1f82de9c6c28b215ddccdc8c4 could not be found (or could not be read) in /home/vojvodin/vh_eu/modules/CGSmartImage/action.default.php on line 44

Danas je u Pokrajinskoj vladi održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen rad Antene Deska Kreativna Evropa, koji je podržan od strane Evropske komisije.

Tim povodom prisutnima su se obratili: Slaviša Grujić pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje, Siniša Lazić direktor Fonda „Evropski poslovi’’ AP Vojvodine i Luka Kulić koordinator Antena Deska Kreativna Evropa.

...
CEO TEKST

 Delegacija AP Vojvodine na Svetskoj izložbi Milano EXPO 2015

kep770.jpg

Delegacija AP Vojvodine je posetila Milano (Italija) gde je 8. Juna 2015. godine u Nacionalnom paviljonu Srbije na Svetskoj izložbi Milano EXPO 2015 otvoren „Dan Vojvodine“.

...
CEO TEKST

 Strateško partnerstvo - put ka EU fondovima

Rekovac33.jpg

Lokalne samouprave Rekovac i Knić priključile su se putu evropskog partnerstva i jačanju kapacita za korišćenje sredstava iz EU fondova. 

...
CEO TEKST

 Usklađivanje tehnološke ponude i potražnje po pitanju bioekonomije

IMG_0213.JPG

U Generalnom direktoratu Evropske komisije za istraživanje i razvoj održana je ekspertska radionica koja je imala za cilj definisanje predloga za prilagođavanje regulative o bio-ekonomiji, načina finansiranja i uvođenja tehnologija neophodnih za prelazak iz ekonomije zasnovane na fosilnim gorivima na bio-ekonomiju.

...
CEO TEKST

 Završen program radne prakse u školskoj 2014/2015. godini

IMG_1061.JPG

Povodom završetka programa radne prakse u Fondu „Evropski poslovi“, danas su u Fondu dodeljeni sertifikati učesnicima programa. Sertifikate je uručio direktor Fonda Siniša Lazić.

...
CEO TEKST

 Predstavnici Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine na obuci za pripremu evropskih projekata

rsz_dscn1918.jpg

Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine, Jano Puškar i Tamara Glišić, održali su obuku „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“ u opštini Bački Petrovac za 21 predstavnika Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine koji su prisustvovali obuci iz više mesta širom Vojvodine (Alibunar, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Kovačica i Novi Sad).

...
CEO TEKST

Arhiva vesti