Arhiva vesti

Arhiva vesti - 7/2015

 Stručna praksa u Istarskoj županiji u okviru Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove”

DSC_0196.JPG

U organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, u okviru Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove”, u periodu od 29. juna do 2. jula 2015. godine, održana je stručna praksa u Istarskoj županiji, Hrvatska, imajući u vidu potpisan Sporazum o saradnji između Autonomne pokrajine Vojvodine i Istarske Županije, kao i to da se Istarska županija pokazala kao primer dobre prakse u korišćenju sredstava iz evropskih fondova. 

...
CEO TEKST

 Predstavnici Udruženja nastavnika engleskog jezika – ELTA na obuci za pripremu Erazmus+ i IPA prekograničnih projekata

ELTA.jpg

Na zahtev Udruženja nastavnika engleskog jezika iz Beograda (English Language Teachers’ Association - ELTA), predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine, Tamara Glišić i Jano Puškar, održali su trodnevnu obuku pod nazivom „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“ u prostorijama Britanskog saveta.

...
CEO TEKST

 Počela registracija za „OPEN DAYS 2015“

openday_v4.jpg

Trinaesta po redu „Evropska nedelja gradova i regiona - OPEN DAYS“, koju organizuju Komitet regiona i Generalni direktorat za regionalnu politiku, održaće se od 12. do 15. oktobra 2015. godine u Briselu.   

...
CEO TEKST

Arhiva vesti