Arhiva vesti

Arhiva vesti - 12/2016

 Info dan o preduzetništvu za studente

15271897_1813277815620673_9098082356987620407_o-3000.jpg

Studenti Univerziteta Educons u Sremskoj Kamenici imali su priliku da, u okviru Info dana o preduzetništvu, čuju korisne i praktične informacije o programima Evropske unije, kao i onim domaćim programima, koji se odnose na pomoć u otvaranju sopstvenog preduzeća i pokretanju privatnog biznisa.

...
CEO TEKST

 EURODYSSEY

eurodyssee_.jpg

EURODYSSEY je program Skupštine evropskih regiona (AER) za mobilnost mladih koja radi među regionima članica AER-a više od 30 godina. 

...
CEO TEKST

 Poseta okruzima – sastanak sa načelnicima okruga, gradonačelnicima i predsednicima opština u AP Vojvodini

DSC_0552-3000.jpg
U sklopu svojih redovnih aktivnosti, Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine organizuje i  sprovodi posete opštinama i gradovima na teritoriji AP Vojvodine, usmerene na predstavnike lokalnih samouprava, okruga, privrednih komora, javnih preduzeća, nevladinog sektora, te drugih relevantnih institucija.
 
...
CEO TEKST

 Potpisan prvi COSME sporazum sa EIF - 60 miliona evra podrške za 3.000 malih i srednjih preduzeća u Srbiji

cosme.png
Evropski investicioni fond (EIF) i Banca Intesa AD Beograd potpisali su juče prvi ugovor u Srbiji u okviru COSME programa Evropske komisije za mala i srednja preduzeća.
 
...
CEO TEKST

 Održan seminar „Program Kreativna Evropa – priprema predloga projekata“ na Andrevlju


Notice: For some reason the output file /home/vojvodin/vh_eu/uploads/_CGSmartImage/img-3e896a11b31ea6ef2974837cf2f47b60 could not be found (or could not be read) in /home/vojvodin/vh_eu/modules/CGSmartImage/action.default.php on line 44

Antena Kultura Deska Kreativna Evropa Srbija organizovala je seminar „Program Kreativna Evropa – priprema predloga projekata“ u Centru za privredno tehnološki razvoj Andrevlje, u periodu od 8. do 9. decembra 2016. godine.

...
CEO TEKST

 Okrugli sto „Važnost usklađenosti javnog i civilnog sektora u usmeravanju politika u oblasti kulture“


Notice: For some reason the output file /home/vojvodin/vh_eu/uploads/_CGSmartImage/img-423fc4170a022f1f8dd226efb7c8e140 could not be found (or could not be read) in /home/vojvodin/vh_eu/modules/CGSmartImage/action.default.php on line 44

Pozivamo Vas na okrugli sto „Važnost usklađenosti javnog i civilnog sektora u usmeravanju politika u oblasti kulture“ koju organizuje Antena Deska Kreativne Evrope kao sastavni deo Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine. 

...
CEO TEKST

 Održana druga po redu obuka „Razvoj preduzetničkih projekata – dostupnost EU fondova, priprema i pisanje predloga projekata“ u sklopu akcije „Podrška ženama u preduzetništvu“

IMG_5782-3000.jpg

U organizaciji Informacionog kutka Evropske unije u Novom Sadu, u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka i Fondom „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine, održana je druga po redu, u ciklusu od tri obuke, obuka „Razvoj preduzetničkih projekata – dostupnost EU fondova, priprema i pisanje predloga projekata“, u sklopu akcije „Podrška ženama u preduzetništvu“. Predstavnice Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Mina Radmilović Pjevac, Tijana Krstić Maravić i Čarna Zelјković, učestvovali su kao predavači u realizaciji obuke održane u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, u periodu od 14. do 16. decembra 2016. godine. 

...
CEO TEKST

 Vojvodina očekuje puno od evropske mreže regiona za realizaciju projekata u oblasti istraživanja i razvoja

errin-3000.jpg

Direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Vidosava Enderić i novi šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu, Srđan Mačkić, sastali su se danas u Briselu sa direktorom Evropske mreže regiona za istraživanje i razvoj (ERRIN), Ričardom Tafsom i razgovarali o mogućnosti priključenja Vojvodine najvećoj mreži za istraživanje i razvoj u Briselu koja okuplja sto dvadeset regiona.

...
CEO TEKST

 Nastavak tradicionalnog partnerstva sa Baden-Virtembergom i osnaživanje saradnje na Dunavu

BW-3000.jpg
Tokom posete Briselu, direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Vidosava Enderić i šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu, Srđan Mačkić, sastali su se dana 20. decembra 2016. godine sa direktorom predstavništva Baden-Virtemberga Johanesom Jungom.
 
...
CEO TEKST

 Nastavak saradnje sa partnerima iz regionalnih predstavništava u realizaciji evropskih projekata

slika_sastanak-3000.jpg

Direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Vidosava Enderić i šef Kancelarije AP Vojvodine u Briselu, Srđan Mačkić, sastali su se danas u Briselu sa regionalnim predstavnicim iz Hrvatske i Slovenije, Viktorom Kovačičem, iz predstavništva Slovenačke poslovne i istraživačke asocijacije, Zvonkom Gverić, iz Predstavništva Udruženih hrvatskih regija i Hrvojem Butiganom, predstavnikom Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije, sa kojima se razgovaralo o modalitetima saradnje u narednom periodu.

...
CEO TEKST

 Okrugli sto „Važnost usklađenosti javnog i civilnog sektora u usmeravanju politika iz oblasti kulture”

DSC_0583-3000.jpg

Okrugli sto na temu „Važnost usklađenosti javnog i civilnog sektora u usmeravanju  politika iz oblasti kulture" održan je 22. decembra 2016. godine u Skupštini AP Vojvodine, u okviru aktivnosti Antene Kultura Deska Kreativna Evropa Srbija planiranih za 2016. godinu.

 
...
CEO TEKST

 Održana treća po redu obuka „Razvoj preduzetničkih projekata – dostupnost EU fondova, priprema i pisanje predloga projekata“ u sklopu akcije „Podrška ženama u preduzetništvu“

IMG_6486-3000.jpg

U organizaciji Informacionog kutka Evropske unije u Novom Sadu, u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka i Fondom „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine, održana je treća po redu, u ciklusu od tri obuke, obuka „Razvoj preduzetničkih projekata – dostupnost EU fondova, priprema i pisanje predloga projekata“, u sklopu akcije „Podrška ženama u preduzetništvu“. Predstavnice Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Bojana Blašković, Jovana Kontić i Čarna Zelјković, učestvovale su kao predavači u realizaciji obuke održane u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, u periodu od 26. do 28. decembra 2016. godine. 

...
CEO TEKST

Arhiva vesti