Arhiva vesti

Arhiva vesti - 7/2016

 Počela registracija za „Evropsku nedelju grаdovа i regionа 2016“

REgiion.jpg

Četrnаestа po redu mаnifestаcijа „Evropskа nedeljа grаdovа i regionа“, koju orgаnizuju Komitet regionа i Generаlni direktorаt zа regionаlnu politiku, održаće se od 10. do 13. oktobrа 2016. godine u Briselu.   

...
CEO TEKST

 7. Evropski samit regiona i gradova

Serbia-EU-flag.jpg

Evropski samit regiona i gradova održan je u Bratislavi 8-9. jula 2016. godine, u organizaciji Komiteta regiona, a suorganizatori su bili Bratislavski samoupravni region i Grad Bratislava, u saradnji sa Slovačkim predsedavanjem Savetom Evropske unije.

...
CEO TEKST

 Seminar „Program Kreativna Evropa – priprema projekata“ - Sirogojno

KE.jpg
Kultura Desk Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Muzejom na otvorenom „Staro selo“, Sirogojno organizovao je seminar „Program Kreativna Evropa – priprema projekata“ od 12. do 15. jula 2016. godine.
...
CEO TEKST

 Otvoren konkurs za podnošenje predloga projekata za razvoj trajnih stambenih rešenja i unapređenje infrastrukture u romskim naseljima

Serbia-EU-flag.jpg

Vlada Republike Srbije, koju zastupa Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU (CFCU), otvorila je konkurs za podnošenje predloga projekata za razvoj trajnih stambenih rešenja i unapređenje infrastrukture u neformalnim romskim naseljima u opštinama u Republici Srbiji u kojima živi romsko stanovništvo, uz finansijsku podršku iz IPA 2013 nacionalnog programa.

...
CEO TEKST

 Otvoren Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Instrumenta podrške civilnom društvu 2015

Serbia-EU-flag.jpg

Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji raspisala je Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Instrumenta podrške civilnom društvu 2015 sa tematskim fokusom na oblasti pokrivene pregovaračkim poglavljima 23 i 24. 

...
CEO TEKST

Arhiva vesti