Arhiva vesti

Arhiva vesti - 11/2017

 Održana dvodnevna radionica „Priprema projekata u okviru programa Kreativna Evropa“

4-3000.jpg

Antena Kultura Deska Kreativna Evropa Srbije, koja je u sastavu Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, 31.10. – 01.11.2017. godine, organizovala je dvodnevnu radionicu u cilju obuke polaznika za pripremu projekata koji se finansiraju iz programa Kreativna Evropa.

...
CEO TEKST

 Radna poseta Gradu Zrenjaninu

grb-grada-zrenjanina.png

Predstavnik Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Milan Čežek,  posetio je grad Zrenjanin i održao sastanak sa pomoćnikom gradonačelnika Duškom Radišićem i njegovim saradnicima. Sastanku su prisustvovali i direktor Regionalne privredne komore Zrenjanin Predrag Stankov, i predstavnici Zrenjaninskog KLER-a.

...
CEO TEKST

 Predavanje „EU model upravljanja razvojem“ Mladena Šimunca održano u okviru trećeg ciklusa programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU Fondove“

DSC_0040crop_2-3000.jpg

Gostujući strani predavač Mladen Šimunac (iz Republike Hrvatske) u petak 10. novembra 2017. godine održao je veoma posećeno predavanje na temu „EU model upravljanja razvojem“ u sklopu trećeg ciklusa Programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“ u organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine i Ekonomskog fakulteta u Subotici, Odeljenje u Novom Sadu.

...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Kikinda

DSC_0054-3000.jpg

U cilju jačanja opštinskih kapaciteta i intenziviranja saradnje, predstavnici Fonda  “Evropski poslovi” AP Vojvodine, Milan Čežek, Branislav Srdić, Zoran Pavić i Jelena Radosavljević Rovčanin, posetili su opštinu Kikinda. 

...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Kanjiža

DSC_0056-3000.jpg
Predstavnici Fonda  „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Milan Čežek, Nemanja Davidović, Zoran Pavić i Jelena Radosavljević Rovčanin, posetili su Opštinu Kanjiža, gde ih je dočekao predsednik opštine Robert Fejstamer, sa saradnicama koje se bave poslovima pisanja i implementacije projekata.
...
CEO TEKST

 Mogućnost predstavljanja Vojvodine na festivalu Balkan Trafik u Briselu

BT.png

U Kancelariji AP Vojvodine u Briselu, 17. novembra održan je sastanak šefa Kancelarije AP Vojvodine Srđana Mačkića sa Nikolasom Viersom, direktorom festivala Balkan Trafik, koji se tradicionalno održava u Briselu već dugi niz godina, a od ove godine ima i svoje izdanje u Parizu.

...
CEO TEKST

 Sastanak projektnog tima projekta „Kontrola komaraca u prekograničnoj oblasti“ održan u Osijeku

IMG_0294-3000.jpg

U petak, 17. novembra održan je sastanak u okviru projekta „MOS-Cross“ u Osijeku, kojem su
prisustvovali članovi projektnog tima, odnosno predstavnici Zavoda za javno zdravlje Sombor, Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, kao i predstavnice Fonda „Evropski poslovi“ APV – Ivana Đurica, Gabriela Has, Gordana Jakovljević i Tamara Glišić-Krivošija. 

...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Pančevo

IMG_7724-3000.jpg

Predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine, Milan Čežek, Nemanja Davidović, Zoran Pavić i Jelena Radosavljević Rovčanin, bili su u radnoj poseti opštini Pančevo i održali sastanak sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim, gradskom menadžerkom Majom Vitman i saradnicama iz Sekreterijata za privredu i ekonomski razvoj - Odeljenja za podršku projektima, Anđelom Vilom, Ivanom Orlov Gajan i Tatjanom Medić. 

...
CEO TEKST

 Predavanje gostujućeg predavača u okviru Programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“

DSC_0067_crop-3000.jpg

Gostujući strani predavač Darko Telić (iz Republike Srpske), u subotu 18. novembra, održao je predavanje na temu „Program prekogranične saradnje Srbija-BiH 2014-2020.“ u sklopu trećeg ciklusa Programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“ u suorganizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine i Ekonomskog fakulteta u Subotici, Odeljenje u Novom Sadu.

...
CEO TEKST

 Objavljeni rezultati konkursa za književne prevode u okviru programa Kultura Kreativna Evropa

KE_logo_2016.jpg

Objavljeni su rezultati konkursa za književne prevode u okviru programa Kultura Kreativna Evropa: izdavačke kuće iz Srbije su ostvarile uspeh i našu zemlju opet postavile na prvo mesto po broju odobrenih projekata na konkursu za književno prevođenje.

...
CEO TEKST

 Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine u radnoj poseti Kovinu

DSC_0072-3000.jpg

Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Milan Čežek, Nemanja Davidović i Zoran Pavić su u okviru rada na pomoći razvoju vojvođanskih opština bili u radnoj poseti Opštini Kovin i održali sastanak sa zamenikom predsednice Opštine Kovin Zoranom Nikolićem, koordinatorkom Grupe za lokalni ekonomski razvoj Slađanom Ćirkovački i pomoćnicom predsednice opštine za oblast društvenih delatnosti Oliverom Tanasijević.

...
CEO TEKST

 U okviru programa Kreativna Evropa u Sremskoj Mitrovici održan Info dan

DSC00018-3000.jpg

Predstavnice Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, koje su ujedno i predstavnice Antena Kultura deska Kreativna Evropa Srbija, Mina Radmilović Pjevac i Jovana Rapajić, održale su još jednu u nizu prezentacija na temu Programa Kreativna Evropa.

...
CEO TEKST

 Radna poseta gradu Subotici

DSC_0074-3000.jpg

U svrhu intenziviranja saradnje s vojvođanskim lokalnim samoupravama, predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine, Milan Čežek, Nemanja Davidović, Zoran Pavić i Jelena Radosavljević Rovčanin, posetili su grad Suboticu i održali sastanak sa predstavnicama Gradske uprave, Simonidom Pavićević iz Sekretarijata za privredu, lokalni ekonomski razvoj i turizam (Odsek za lokalni ekonomski razvoj) i njenim saradnicama.

...
CEO TEKST

 Održana radna poseta Vršcu

DSC_0077-3000.jpg

Predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine, Milan Čežek, Nemanja Davidović, Jelena Radosavljević Rovčanin i Zoran Pavić, u radnoj poseti gradu Vršcu, održali su sastanak sa Miroslavom Stuparom, Članom gradskog veća za privredu, Aleksandrom Ćirinom, iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave Vršac, kao i njihovim saradnicama. 

...
CEO TEKST

 Predstavnici Kancelarije AP Vojvodine u Briselu na sastanku Biroa AER-a

mastriht_1-1-3000.jpg

U svetlu obeležavanja 25. godišnjice potpisivanja Mastrihtskog ugovora o Evropskoj uniji, u Mastrihtu je održan sastanak Biroa Skupštine evropskih regija (AER), najvišeg političkog i izvršnog tela ove organizacije, čiji je AP Vojvodina punopravni član od 2002. godine. Ceo događaj u Mastrihtu održava se u okviru programa „Europe Calling“, koji ovaj grad i provincija Limburg realizuju povodom obeležavanja 25. godišnjice Sporazuma u Mastrihtu.  

...
CEO TEKST

 Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine na sastanku s predstavnicima Grada Novog Sada

DSC_0080-3000.jpg

Direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Vidosava Enderić, s kolegama Milanom Čežekom i Nemanjom Davidovićem imala je sastanak sa članom Gradskog veća Novog Sada za privredu Miloradom Radojevićem i šefom Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Goranom Sečujskim.

...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Inđija

DSC_0090-3000.jpg

Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Milan Čežek, Nemanja Davidović, Jelena Radosavljević Rovčanin i Zoran Pavić održali su sastanak sa predstavnicima opštine Inđija, Markom Gašićem, pomoćnikom predsednika Opštine Inđija, Draganom Jankovićem, direktorom Agencije za ekonomski razvoj opštine Inđija i njihovim saradnicima.

...
CEO TEKST

 Početak projekta za poboljšanja kvaliteta vode u prekograničnom regionu između Mađarske i Srbije

20171130_102410-3000.jpg

U Segedinu je 30. novembra 2017. godine održana otvarajuća konferencija projekta "Ekološko upravljanje vodama protiv ekstremnih vremenskih uslova u pograničnoj oblasti - ECOWAM", koji je odobren u okviru Intereg IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. 

...
CEO TEKST

Arhiva vesti

Aktuelne vesti

22-05-2018   FEP ture u Adi i Bečeju
Pogledaj sve aktuelne vesti