Arhiva vesti

Arhiva vesti - 7/2017

 Obuka "Mogućnosti finansiranja putem EU fondova"održana u Opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru

image-0-02-04-efbc03cc52dcb28f08b85e887a4da83fc7e3b32bb885d780a041f7c07ce22ca4-V-3000.jpg
Na poziv Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ iz Sombora, predstavnice Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Čarna Zeljković i Jovana Kontić, održale su trodnevnu obuku pod nazivom „Mogućnost finansiranja putem EU fondova“. Na samom početku, u ime bolnice, obratio se pomoćnik direktora dr Dejan Milinković, koji je poželeo dobrodošlicu svim prisutnima, naglasio važnost prekogranične saradnje kroz pisanje projekata i poželeo uspešnu obuku.
...
CEO TEKST

 Potpisano 9 ugovora za evropske projekte, u dva od njih partner je Fond

Bjeli13.jpg

U Skupštini AP Vojvodine danas je potpisano 9 ugovora za projekte prekogranične saradnje sa Hrvatskom, iz Prvog poziva za dostavu projektnih predloga Intereg IPA programa. Ukupna vrednost projekata je 7,6 miliona evra.

...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Žabalj

DSC_0504-3000.jpg

Predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Milan Čežek, Jelena Tošković i Sanja Čuturilov Veselinović posetili su opštinu Žabalj, u svrhu podrške lokalnim samoupravama, i sreli se sa Miloradom Trgićem, koordinatorom i Gospavom Kolbas, šefom Grupe za razvoj opštine.

...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Titel

DSC_0500-3000.jpg

U svrhu podrške lokalnim samoupravama, predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Milan Čežek, Jelena Tošković i Sanja Čuturilov Veselinović posetili su opštinu Titel i sreli se sa predsednikom opštine Draganom Božićem i njegovim saradnicima.

...
CEO TEKST

 Održana je obuka u Udruženju građana za cerebralnu i dečju paralizu „Sunce“

image4-3000.jpg
Na poziv Udruženja građana za cerebralnu i dečju paralizu “Sunce”, predstavnice Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine, Čarna Zeljković, Jovana Kontić i Dejana Luković, održale su trodnevnu obuku "Mogućnosti finansiranja putem EU fondova" u prostoru Udruženja. 
...
CEO TEKST

 Radna poseta opštini Bela Crkva

DSC_0511-3000.jpg

U svrhu podrške lokalnim samoupravama, predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Milan Čežek, Jelena Tošković, Mina Radmilović Pjevac i Branislav Srdić posetili su opštinu Bela Crkva i sreli se sa predsednikom opštine Darkom Bogosavljevićem i njegovim saradnicima.

...
CEO TEKST

 Počela je registracija za Evropsku nedelju regiona i gradova 2017.

logo_EWRC_2017_CMYK_positive_vertical-3000.jpg

Petnaesta po redu Evropska nedelja regiona i gradova, u organizaciji Evropskog komiteta regiona i Generalnog direktorata za regionalne i urbane politike, biće održana u periodu od 9. do 12. oktobra 2017. godine u Briselu.

...
CEO TEKST

Arhiva vesti