Arhiva vesti

Arhiva vesti - 4/2018

 Završena dva modula našeg Programa

fep19.jpg
Proteklog vikenda završen je drugi modul u sklopu Programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“, koji ove godine realizuje Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine u saradnji sa Univerzitetom Edukons, te je naša ovogodišnja generacija polaznika stigla na pola obrazovnog perioda.
...
CEO TEKST

 Održan drugi trening za zdravstvene radnike

DSC00186.JPG

U okviru projekta „Kontrola komaraca u prekograničnoj oblasti - Mos-Cross“, koji ima za cilj unapređenje usluga javnog zdravstva u Zapadnobačkom okrugu i Osiječko-baranjskoj županiji, a u vezi sa ranim otkrivanjem bolesti koje prenose komarci, održan je drugi dvodnevni trening za zdravstvene radnike, ovog puta u Osijeku.

...
CEO TEKST

 Prva terenska poseta u sklopu Specijalističkog programa

fep25.jpg
U subotu, 14. aprila 2018 godine, održana je prva terenska poseta u okviru IV ciklusa Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“, koju organizuje Fond ''Evropski poslovi'' AP Vojvodine u saradnji sa Univerzitetom Edukons iz Sremske Kamenice.
...
CEO TEKST

 Obuka "Mogućnost finansiranja putem EU fondova" u Udruženju distrofičara Južnobačkog okruga

fep35.jpg

Na zahtev Udruženja ''Vratimo deci radost u pokretu'' iz Zrenjanina, predstavnica Fonda ''Evropski poslovi'' APV Jelena Tošković, održala je trodnevnu obuku pod nazivom ''Mogućnost finansiranja putem EU fondova'' od 11 - 13. aprila 2018. godine. 

...
CEO TEKST

 O Evropskoj uniji u Zrenjaninskim školama

fep45.jpg
Tokom ovogodišnjeg ciklusa manifestacije „Evropsko selo” koju organizuje Grad Zrenjanin u saradnji sa Fondom „Evropski poslovi” AP Vojvodine, u cilјu promovisanja vrednosti Evropske unije, održano je predavanje „Istorija i nastanak Evropske unije” učenicima 6. razreda osnovne škole iz Zrenjanina, Aradca i Stajićeva.
...
CEO TEKST

 Nastavak predavanja „Istorija i nastanak Evropske unije” u osnovnim školama opštine Zrenjanin

fep48.jpg
Predstavnice Fonda „Evropski poslovi” AP Vojvodine Jelena Radosavljević Rovčanin i Teodora Milkov Manić održale su još jedno u nizu predavanje pod nazivom „Istorija i nastanak Evropske unije” namenjenog učenicima 6. razreda osnovnih škola opštine Zrenjanin, povodom manifestacije „Evropsko selo” koja će i ove godine, na Dan Evrope, okupiti učenike ove opštine.
...
CEO TEKST

 Razgovori o novoj perspektivi Zajedničke poljoprivredne politike tokom sastanka partnera „Evropska mreža za ekonomsku koheziju i solidarnost u ruralnim oblastima“ u Istri, Hrvatska

fep42.jpg

Fond „Evropski poslovI“ AP Vojvodine je bio jedan od 13 partnerkih organizacija koje su učestvovale na drugom međunarodnom sastanku partnera koji je održan u Motovunu, u Hrvatskoj, u periodu od 11. do 13. aprila 2018. godine. 

...
CEO TEKST

 Putevima Evrope u Ečkoj i Belom Blatu

fep49.jpg

U okviru manifestacije „Evropsko selo” koju organizuje Grad Zrenjanin, a u cilјu promovisanja vrednosti Evropske unije, predstavnici Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, u saradnji sa EU - info kutkom, održali su još jedno u nizu predavanja „Istorija i nastanak Evropske unije” učenicima 6. razreda osnovnih škola iz Ečke i Belog Blata.

         

...
CEO TEKST

 Još jedno od predavanja na temu nastanka Evropske unije namenjeno osnovnim školama opštine Zrenjanin

fep51.jpg

U školama “S. Knićanin” u Knićanu i “Đ. Jakšić” u Perlezu, održana su predavanja pod nazivom “Istorija i nastanak Evropske unije”, namenjena učenicima 6. razreda, kao jedna od akcija u okviru manifestacije „Evropsko selo”, koja se povodom Dana Evrope organizuje u opštini Zrenjanin. 

...
CEO TEKST

 Druga terenska poseta prevodnici Bezdan i ustavi Šebešfok u okviru projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan“

20180419_104127-3000.jpg

U okviru projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan (BABECA)“, dana 19.04.2018. godine, održana je druga terenska poseta prevodnici Bezdan i ustavi Šebešfok, na kojoj su učestvovali članovi projektnog tima iz JVP „Vode Vojvodine“ Novi Sad i Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine. 

...
CEO TEKST

 Završena predavanja „Istorija i nastanak Evropske unije“

fep54.jpg
Dana 20. aprila 2018. godine, održana su poslednja dva predavanja u Osnovnoj školi „Kočić“ iz Despotovca i „Prvi Oktobar“ iz Botoša u okviru manifestacije „Evropsko selo“. ...
CEO TEKST

 Održan treći zajednički sastanak članova projektnog tima u okviru projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan“

DSC_0360-3000.jpg

Treći sastanak projektnog tima u okviru projekta „Kompleksno uređenje vodoprivrede područja kanala Baja – Bezdan – BABECA“ održan je u Novom Sadu dana 25. aprila 2018. godine, u organizaciji Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.

...
CEO TEKST

 Okrugli sto „Podrška opštinama Bačke i Srema kroz EU fondove“

fep57.jpg
U četvrtak, 26. aprila 2018. godine, u Privrednoj komori Vojvodine održan je okrugli sto „Podrška opštinama Bačke i Srema kroz EU fondove“, u organizaciji Fonda „Evropski poslovi” AP Vojvodine, a u cilju jačanja kapaciteta opština i gradova APV.
...
CEO TEKST

 Obuka "Mogućnost finansiranja putem EU fondova"

fep63.jpg
Na poziv Nacionalnog saveta češke nacionalne manjine iz Bele Crkve održana je trodnevna obuka "Mogućnost finansiranja putem EU fondova".
...
CEO TEKST

 Konferencija „Kulturno nasleđe - dodata vrednost za regione“

KIS_7960a_resize-3000.jpg

U okviru obeležavanja Evropske godine kulturnog nasleđa, u Skupštini AP Vojvodine je, dana 27. aprila 2018. godine, održana druga međunarodna ekspertska konferencija „Kulturno nasleđe - dodata vrednost za regione“, u organizaciji Instituta regiona Evrope (IRE), a u saradnji sa Fondom „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Skupštinom AP Vojvodine, Pokrajinskom vladom, Centralno-evropskom inicijativom i drugima.

...
CEO TEKST

Arhiva vesti

Aktuelne vesti

22-05-2018   FEP ture u Adi i Bečeju
Pogledaj sve aktuelne vesti