Arhiva vesti

Održan 3. sastanak projektnog tima u okviru projekta „Virtuelni i kulturni turizam“

20180220_101406-3000.jpg

U okviru implementacije projekta „Virtuelni i kulturni turizam - ViCTour“, koji se sufinansira iz Intereg IPA programa prekogranične Hrvatska-Srbija  2014-2020., dana 20. februara 2018. godine u prostorijama male županijske vijećnice u Vukovaru održan 3. sastanak projektnog tima. 

Pozdrav dobrodošlice je svim prisutnima uputila ispred Vukovarsko-srijemske županije, voditeljica projekta „ViCTour“, Magdalena Parat.

Raspravljalo se o pravovremenoj implementaciji projektnih aktivnosti i pravilnom trošenju budžetskih sredstava. Kako bi se ovi, ali i svi drugi projektni procesi nesmetano odvijali, potrebno ih je dobro isplanirati, redovito nadzirati i prema potrebi prilagođavati novonastalim situacijama u projektu.

Sve partnerske institucije Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine, Turistička organizacija Vojvodine, Ekonomski fakultet u Subotici - Univerzitet u Novom Sadu, te vodeći partner Vukovarsko-srijemska županija izvestili su o sprovedenim aktivnostima u 2. periodu.

Zaključeno je kako je implementacija projekta do sada tekla u pravom smeru, te je potrebna bliska saradnja za sprovođenje budućih aktivnosti koje su planirane.

 


Arhiva vesti