• 03.
  • дец
  • 2018.

Одржан 6. састанак пројектног тима пројекта „Виртуелни и културни туризам“

  • Суботица

У оквиру имплементације пројекта „Виртуелни и културни туризам - VicTour“, који се суфинансира из Интерег ИПА програма прекограничне Хрватска-Србија 2014-2020, 3. децембра 2018. године у просторијама Економског факултета у Суботици, одржан је шести састанак пројектног тима, у циљу евалуације активности постигнутих у претходном периоду и реализације припремљеног плана за наредни период.

Поздрав добродошлице упутили су Пере Тумбас, члан пројектног тима са Економског факултета и менаџерка пројекта Магдалена Парат. 

Расправљало се о правовременој имплементацији пројектних активности и правилном трошењу буџетских средстава. Све партнерске институције: Вуковарско-сријемска жупанија, Туристичка заједница Вуковарско-сријемске жупаније, Економски факултет у Суботици – Универзитет у Новом Саду, Туристичка организација Војводине и Фонд „Европски послови“ АП Војводине, известили су о спроведеним активностима у претходном периоду, као и о активностима предвиђеним да се реализују у наредном периоду. Kако би се све планиране активности несметано одвијале и у наредном периоду пројектни партнери су усагласили временски оквир и потребне активности за реализацију пројекта.

Најновије Вести