• 17.
  • мај
  • 2019.

Почео 6. циклус Специјалистичког програма „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“

  • Нови Сад

Свечаним обраћањем Видосаве Ендерић, директорице Фонда „Европски послови“ АП Војводине и проф. др Александра Андрејевића, ректора Универзитета Едуконс, почела је нова серија предавања у оквиру Специјалистичког програма „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“, који Фонд успешно организује већ годинама.

Директорица Ендерић је полазнике обавестила о чињеницама важним за наш програм. 

„Специјалистички програм под називом „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове” до сада је успешно завршило преко 200 полазника из чак 28 општина широм Војводине, и то представника администрације, школа, удружења грађана, културних институција, јавнокомуналних предузећа, представника невладиног сектора – свих оних форми удружења које могу да се такмиче за фондове Европске уније. И наредни циклус предавања организујемо у сарадњи са Универзитетом Едуконс, а уз финансијску подршку Покрајинске Владе, и на то смо веома поносни. И овог пролећа слушаћете стране предаваче, експерте из својих области, стручњаке у раду на пројектима“, навела је директорица Ендерић

Проф. др Александар Андрејевић, поздрављајући полазнике, захвалио се на досадашњој сарадњи и честитао полазницима јер су спремни да раде на себи и стичу нова, веома потреба знања и вештине.

На основу организованог конкурса, на шести циклус Специјалистичког програма прихваћено је 44 полазника.

Најава догађаја

Најновије Вести