• 28.
  • нов
  • 2006.

Представљање привредних, културних и туристичких потенцијала Војводине у Бриселу

Нови Сад, 28. новембар – Делегација Извршног већа АП Војводине, на челу са председником мр Бојаном Пајтићем отпутовала је данас у дводневну посету Белгији, где ће учествовати у презентацији војвођанских привредних, културних и туристичких потенцијала у Бриселу. Током боравка у Белгији председник Пајтић састаће се и са представницима бриселске Привредне коморе и Удружења предузетника, као и са званичницима Европског парламента.

Презентација привредних, културних и туристичких потенцијала Војводине одржаће се 29. новембра 2006. године у Амбасади Републике Србије у Белгији, у Бриселу и на њу су позване многобројне званице и гости из европских организација и институција.

У делегацији Извршног већа су и покрајински секретари за привреду Синиша Лазић, за финансије Јовица Ђукић и за образовање и културу др Золтан Јегеш, директори Канцеларије за европске послове и Фонда за промоцију инвестиција, Предраг Новиков и Бранислав Бугарски, као и заменик секретара за регионалну и међународну сарадњу Барбара Авдаловић.

Најава догађаја

Најновије Вести