• 03.
  • јул
  • 2018.

Регионални пословни форум, 25-27. септембар 2018.

Скупштина европских регија и Скупштина Аутономне покрајине Војводине у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетника, уз подршку Фонда „Европски послови“ Аутономне покрајине Војводине, организују Регионални пословни форум од 25. до 27. септембра 2018. године.

Учесници форума су регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и/или друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције. 

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција. 

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и  одржавања Б2Б састанака с компанијама и институцијама учесницима форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.
Сектори који ће бити представљени су:
 
•    Пољопривреда и прехрамбена индустрија 
•    Метало-прерађивачка индустрија 
•    Туризам 

Платформа за организацију „један на један“ састанака је доступна кликом на линк http://rbf2018novisad.talkb2b.net/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између региона, укључујући споразуме о слободној  трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора. 
 
За додатне информације молимо посетите: rbf.vojvodina.gov.rs
или контактирајте : rbf2018@skupstinavojvodine.gov.rs
 

Најава догађаја

Најновије Вести