• 16.
  • јул
  • 2018.

Одржан 4. састанак пројектног тима у оквиру пројекта „Виртуелни и културни туризам - VICTOUR“

  • Нови Сад

У оквиру имплементације пројекта „Виртуелни и културни туризам - ВиЦТоур“, који се суфинансира из Интерег ИПА програма прекограничне Хрватска-Србија 2014-2020, дана 16. јула 2018. године у просторијама Фонда „Европски послови“ АП Војводине у Новом Саду, одржан је одржан 4. састанак пројектног тима.

Поздрав добродошлице је свим присутнима упутила испред Фонда помоћница директорке Ивана Ђурица. 
Расправљало се о правовременој имплементацији пројектних активности и правилном трошењу буџетских средстава. Све партнерске институције: Вуковарско-сријемска жупанија, Туристичка заједница Вуковарско-сријемске жупаније, Економски факултет у Суботици – Универзитет у Новом Саду, Туристичка организација Војводине и Фонд „Европски послови“ АП Војводине, известили су о спроведеним активностима у 3. извештајном периоду, као и о активностима предвиђеним да се реализују до краја године. Како би се ови, али и сви други пројектни процеси несметано одвијали, потребно их је добро испланирати, редовито надзирати и према потреби прилагођавати новонасталим ситуацијама у пројекту.
Закључено је како је имплементација пројекта до сада текла у правом смеру, те је потребна блиска сарадња за спровођење будућих активности које су планиране.
 

Најава догађаја

Најновије Вести