Учествујте у нашим догађајима широм Србије

  • 31.08.2019 - 09:17
  • 30.11.2019 - 16:00
  • Нови Сад
  • Тршић
  • Београд
  • Ниш

Култура деск Србија и Антена Култура деска Србија током целе године организују бесплатне семинаре, радионице и инфо дане широм Србије, а такође присустни смо и на конференцијама, фестивалима и другим важним догађајима. Како бисте били благовремено информисани и како бисте се успешно припремили за актуелне конкурсе и оне који ће бити расписивани током године, желимо да вам скренемо пажњу на неке од наших наредних активности.

Следеће недеље, након семинара у Тршићу, у петак 9. августа долазимо у Ниш, где ћемо у оквиру Nišville Jazz фестивала заједно с преставницима сектора културе из Ниша учествовати у трибини Џез и интеркултурализам. То је уједно и прилика да чујете више о новом конкурсу у оквиру иницијативе Музика покреће Европу.
 
У последњој недељи августа, након отварања трећег и-Портунус конкурса за мобилност, Ева Блауте ће 26. августа у Београду говорити о условима конкурисања и како на најбољи начин саставити пријаву. Пријавите се за учешће и искористите могућност да успоставите контакт.

У октобру нас очекује још један семинар за писање пројеката који организујемо у Андревљу, као и инфо дани Антена деска у Руми (септембар), Врбасу (октобар) и Новом Саду. 

Након Ниша и Новог Сада, Форум Креативна Европа 2019 биће организован и у Београду 7. и 8. новембра. Програм конференције ће бити објављен ускоро, а до тада се можете пријавити да учествујете у Форуму као вођа радионице на тему коју сами одредите, а која може бити корисна другим професионалцима у култури. 

О осталим активностима Деска обавештаваћемо вас путем њузлетера, сајта и друштвених мрежа на којима смо пристуни.

Ако до краја године у оквиру свог фестивала, конференције или семинара, планирате окупљање професионалаца у култури који могу бити заинтересовани за програм Креативна Европа, јавите нам се, врло радо ћемо се одазвати и представити конкурсе програма Креативна Европа!