• 12.
  • јун
  • 2019.

Отворен видео конкурс поводом Дана европске сарадње

С идејом промовисања територијалне сарадње између Хрватске и Србије на нов и занимљив начин, на Програмској веб страници Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње Хрватска-Србија отворен је видео конкурс на тему “Europe is you (Европа си ти)”.  Жеља је да се путем конкурса мотивишу грађани да сниме кратке видеозаписе и покажу што им је ЕУ омогућила. Идеја је да се прикупе сведочанства грађана и да се направи видео-репозиториј о могућностима које ЕУ пружа у виду запошљавања, волонтирања, путовања, али и свих других могућности које ЕУ пружа.

Аутор видеа који на најоригиналнији и најкреативнији начин покаже шта за њу/њега значи ЕУ освојиће паметни сат, заједно с другим пригодним поклонима. Подела награда ауторима најбољих видеозаписа одвијаће се на изложби поводом Дана европске сарадње у оквиру Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње Хрватска-Србија која се планира на јесен. На видео конкурс могу се пријавити сви грађани и грађанке Програмског подручја, иако је примарно усмерен на средњошколце и студенте. Конкурс је отворен до 30.06.2019. године, а детаљне информације како се пријавити описане су на следећем линку:

https://www.interreg-croatia-serbia2014-2020.eu/novost/ec-day-2019-video-competition-tell-us-how-eu-benefits-you-and-win-a-prize/

Најава догађаја

Најновије Вести