Fond „Evropski poslovi“ na Sajamu zapošljavanja

Fond „Evrospki poslovi“ AP Vojvodine učestvovao je na Sajamu stručnog usavršavanja i zapošljavanja koji je održan 15. maja 2024. godine u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija  u Novom Sadu.

Pored Fonda „Evrospki poslovi“ AP Vojvodine, na Sajmu zapošljavanja predstavilo se više od 30 organizacija iz javnog i privatnog sektora, među kojima i: Erste banka, OTP banka, Intermino, Generali osiguranje, Centar za menadžment nabavki, Adeko, Soko tim 021, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Opštine Irig, Turistička agencija Grand Tours, Hotel Vojvodina, Hotel Termal, Hotel Pupin,  Hotel Zlatibor, GSP Novi Sad i dr.

Cilj Sajma zapošljavanja je upoznavanje sutudenata sa mogućnostima zapošljavanja i stručnog usavršavanja, kao i sa zahtevima savremenog tržišta. Novosadski studenti imali su priliku da nađu praksu ili zaposlenje u  renomiranim kompanijama. Tokom Sajma, održana je i radionica za sve prisutne studente pod nazivom: „Intervju sa poslodavcem“ koju je organizovala Nacionalna služba za zapošljavanje.

Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja već godinama organizuje Centar za razvoj karijere i stručnu praksu Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, a otvoren je za sve studente Univerziteta u Novom Sadu.