PISMO ZAHVALNOSTI IZ ITALIJE

Poštovana gospodo,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o utiscima sa koncerta «Vladimir Stanković Etno Jazz» orkestra, održanog 29. jula u mestu Trepo Grande. Na koncert je došao veliki broj poštovalaca džeza koji su sa oduševljenjem pratili izvođenje, počevši od gradonačelnika, koji želi da od srca zahvali muzičarima, festivalu «U zvucima gradova» i svima u Vojvodini koji su doprineli da se ovaj događaj organizuje.

To je bilo veče za pamćenje za sve ljude u Trepo Grandeu, od kojih mnogi pre toga nisu imali priliku da prisustvuju tako visokokvalitetnom izvođenju.

To je bila značajna prilika za promociju Srbije, i posebno Vojvodine, i mnogi prisutni su, posle koncerta, tražili informacije o vašoj zemlji i poželeli da je posete.

«Progetto musica», uz ljude koji su prisustvovali koncertu, žele da zahvale muzičarima za fantastično izvođenje, a posebno Vladimiru Stankoviću, ne samo za kvalitet izvođenja, već posebno za njegovo šarmantno najavljivanje svake numere.

«Vladimir Stanković Etno Jazz» poklonio nam je uzbudljivo veče, i taj ugođaj želimo da podelimo sa vama, kojima se zahvaljujemo što ste im omogućili da učestvuju na festivalu.

Ovi utisci, zajedno sa utiscima koncerata održanim u Zrenjaninu, Somboru i Sremskoj Mitrovici u okviru festivala «U zvucima gradova», ispunili su nas novim entuzijazmom da ojačamo saradnju sa Vojvodinom u budućnosti.

Radujemo se sledećem, što skorijem viđenju u Vojvodini.

Srdačno,

Masimo Gabelone (Massimo Gabellone), predsednik Centra za muziku, saradnju i ljudski razvoj «Progetto musica»