Otvoren poziv za registraciju u „Registar pružalaca usluga i proizvoda u Sektoru kreativnih industrija“ u okviru projekta CCI4TOURISM – rok za prijavu produžen do 24. avgusta

Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine objavljuje Poziv za registraciju u „Registar pružalaca usluga i proizvoda u sektoru kreativnih industrija“ u okviru projekta „CCI4TOURISM: Jačanje preduzetničkih veština kulturne i kreativne industrije za valorizaciju kulturnog nasleđa i razvoj modela održivog turizma u Jadransko-jonskom regionu” koji se realizuje u okviru Interreg ADRION programa.
Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine poziva relevantne dobavljače i/ili pružaoce usluga koji posluju u sektoru KKI (Kulturne i Kreativne Industrije) da se registruju u Registar pružalaca usluga i proizvoda u sektoru kreativnih industrija (u daljem tekstu: Registar).
Registar će se koristiti u svrhe implementacije CC4Tourism projekta i samo registrovani dobavljači i/ili pružaoci usluga će moći da učestvuju u vaučer šemi predviđenoj CC4Tourism projektom.
Cilj aktivnosti je definisanje transparentne i otvorene procedure u cilju kreiranja registra dobavljača u KKI sektoru koji nude proizvode i/ili usluge koje bi mogle biti korisne akterima koji posluju u sektoru turizma, a kao sredstvo za unapređenje turističke ponude.

Za više informacija pogledajte PDF.