Predstavljanje privrednih, kulturnih i turističkih potencijala Vojvodine u Briselu

Novi Sad, 28. novembar – Delegacija Izvršnog veća AP Vojvodine, na čelu sa predsednikom mr Bojanom Pajtićem otputovala je danas u dvodnevnu posetu Belgiji, gde će učestvovati u prezentaciji vojvođanskih privrednih, kulturnih i turističkih potencijala u Briselu. Tokom boravka u Belgiji predsednik Pajtić sastaće se i sa predstavnicima briselske Privredne komore i Udruženja preduzetnika, kao i sa zvaničnicima Evropskog parlamenta.

Prezentacija privrednih, kulturnih i turističkih potencijala Vojvodine održaće se 29. novembra 2006. godine u Ambasadi Republike Srbije u Belgiji, u Briselu i na nju su pozvane mnogobrojne zvanice i gosti iz evropskih organizacija i institucija.

U delegaciji Izvršnog veća su i pokrajinski sekretari za privredu Siniša Lazić, za finansije Jovica Đukić i za obrazovanje i kulturu dr Zoltan Jegeš, direktori Kancelarije za evropske poslove i Fonda za promociju investicija, Predrag Novikov i Branislav Bugarski, kao i zamenik sekretara za regionalnu i međunarodnu saradnju Barbara Avdalović.