Počela registracija za „OPEN DAYS 2015“

Trinaesta po redu „Evropska nedelja gradova i regiona – OPEN DAYS“, koju organizuju Komitet regiona i Generalni direktorat za regionalnu politiku, održaće se od 12. do 15. oktobra 2015. godine u Briselu.

Kao i prethodnih godina, tokom „OPEN DAYS 2015“ održaće se oko 100 relevantnih skupova, radionica, debata i drugog pratećeg sadržaja. Takođe, u periodu od septembra do novembra biće održani i lokalni skupovi širom Evrope.

Pod naslovom „Regioni i gradovi Evrope: Partneri za ulaganje i razvoj“ celokupna manifestacija će biti organizovana na tri osnovne teme:

1.)        Modernizacija Evrope: regioni u Energetskoj uniji i jedinstveno digitalno tržište;

2.)        Regioni orijentisani ka poslovanju: razvoj MSP, inovacije i otvaranje novih radnih mesta;

3.)        Mesta i prostori: urbani i ruralni razvoj; urbano-ruralno integracija.

Kao i prethodne godine, otvorena je mogućnost za učešće na radionici povodom otvaranja „OPEN DAYS 2015“, dana 12. oktobra 2015, kao i na formalnom prijemu, dana 13. oktobra 2015. godine, za sve zainteresovane. Potrebna je samo prethodna registracija putem interneta, međutim, kako je broj mesta ograničen, zainteresovanim licima se preporučuje da to urade blagovremeno.

Registracija za učešće na ovom skupu počela je 8. jula 2015. i se vrši putem interneta na stranici: www.opendays.eu.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na broj telefona: 021/4830 673, ili putem imejla na adresu: office@vojvodinahouse.eu.