BALKAN TRAFIK 2017: Misija Republike Srbije pri EU i NIS priredili koktel u Briselu

U organizaciji Naftne industrije Srbije i Misije Republike Srbije pri EU, u čijem sastavu se nalazi Kancelarija AP Vojvodine, održan je koktel za prijatelje i saradnike u okviru festivala „Balkan Trafik” koji se u Briselu održava već jedanaesti put.

Predstavnici AP Vojvodine u kancelariji u Briselu su ovu priliku iskoristili da okupe prijatelje i saradnike od značaja za pokrajinu. Prijem, koji je održan 20. aprila 2017. godine i čiji su domaćini formalno bili Ambasador Srbije pri EU g-đa Ana Hrustanović i generalni direktor NIS-a g-din Kiril Tjurdenjev, okupio je mnoge ličnosti iz različitih oblasti. Među zvanicama su se našli šefovi više regionalnih predstavništava u Briselu, poput g-dina Junga, šefa predstavništva Baden-Virtemberga, sa kojim je g-din Srđan Mačkić, šef Kancelarije APV u Briselu imao konstruktivan razgovor. Prijemu je prisustvovao i nekadašnji Rektor Novosadskog univerziteta, prof. dr Miroslav Vesković.

Nakon formalnog koktela, gosti su pozvani da prisustvuju koncertu Gorana Bregovića, kojem je ovo drugi nastup u okviru festivala „Balkan Trafik”.