OTVORENA REGISTRACIJA za Evropsku nedelju regiona i gradova u Briselu

Počev od danas, 8. jula 2019. godine, otvoren je vebsajt za registraciju za učešće na više od 300 događaja u okviru Evropske nedelje regiona i gradova, koja će biti održana u Briselu od 7. do 10. oktobra 2019. godine. Evropska nedelja regiona i gradova je jedan od najvećih događaja u Briselu, koji se u kontinuitetu održava od 2003. godine, a tiče se regionalnih politika i inicijativa. Ove godine se očekuje više od 6.000 učesnika, a moguće je registrovati se na više od 300 događaja.

Fond „Evropski poslovi“ APV i Kancelarija AP Vojvodine u Briselu vas pozivaju da se registrujete putem sledećeg linka na događaj koji će AP Vojvodina organizovati zajedno sa partnerima iz Italije, Austrije, Španije, Francuske, Grčke, Norveške i Poljske.

https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions/373_en

Pored prezentacija o socijalnim politikama i inicijativama širom Evrope, posetioci će u okviru događaja koji AP Vojvodina organizuje 8. oktobra od 14:30 u sedištu Komiteta regiona u Briselu moći da se upoznaju sa politikama i inicijativama koje u ime AP Vojvodine sprovodi Fondacija „OPENS2019“, promovišući Grad Novi Sad, Omladinsku prestonicu Evrope u tekućoj godini.

Sve događaje tokom Evropske nedelje regiona i gradova, kao i samu registraciju, možete naći na sledećem linku:

https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions_en