Drugi zajednički sastanak članova projektnog tima „Inovacija poljoprivede za obezbeđivanje rasta i zapošljavanja u prekograničnom region AGRINNO”

U sklopu redovnih aktivnosti projekata „Inovacija poljoprivede za obezbeđivanje rasta i zapošljavanja u prekograničnom regionu – AGRINNO”, koji sufinansira Evropska unija u okviru IPA Intereg prekograničnog progama Mađarska –Srbija, organizovan je drugi sastanak članova projektnog tima u Novom Sadu. Sastanku su prisustvovali predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Fonda “Evropski poslovi” APV, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, kao i predstavnice Neprofitnog preduzeća Županije Čongrad.
Cilj sastanka bio je da se napravi raspored aktivnosti za naredni period s fokusom na organizaciju okruglog stola u Segedinu i jednodnevnog dešavanja u Institutu kada će se predstaviti plastenik i plan uzgoja povrća u njemu. Obzirom da su projektom planirana dva seminara, članovi projektnog tima su na sastanku razgovarali o potencijalnim datumima, kao i sadržaju istih.