Naučno tehničkom saradnjom do evropskih fondova

Direktorka Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine Vidosava Enderić prisustvovala je potpisivanju Protokola o naučno-tehničkoj saradnji, koji su u prostorijama u Privredne komore Vojvodine (PKV), 17. marta 2017. godine, potpisali predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i dekan Prirodno-matematičkog fakulteta (PMF) Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Milica Pavkov Hrvojević.

Protokolom je između ostalog obuhvaćeno i učešće u zajedničkim projektima finansiranim iz domaćih fondova i fondova Evropske unije, u vezi sa unapređenjem i kreiranjem novih turističkih proizvoda, kao i edukacijom zaposlenih u privredi.

Potpisivanju Protokola prisustvovali su i direktor Garancijskog fonda Đorđe Raković, direktor Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF prof. dr Lazar Lazić, pomoćnik direktora Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF dr Jasmina Đorđević, sekretar Udruženja trgovine i Udruženja komunalno-stambene privrede i urbanizma mr Dragomir Đukić, i sekretar Udruženja ugostitelјstva i turizma i zajednica preduzetnika PKV Dragica Samardžić.