Počeo 6. ciklus Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“

Svečanim obraćanjem Vidosave Enderić, direktorice Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine i prof. dr Aleksandra Andrejevića, rektora Univerziteta Edukons, počela je nova serija predavanja u okviru Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“, koji Fond uspešno organizuje već godinama.

Direktorica Enderić je polaznike obavestila o činjenicama važnim za naš program.

„Specijalistički program pod nazivom „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove” do sada je uspešno završilo preko 200 polaznika iz čak 28 opština širom Vojvodine, i to predstavnika administracije, škola, udruženja građana, kulturnih institucija, javnokomunalnih preduzeća, predstavnika nevladinog sektora – svih onih formi udruženja koje mogu da se takmiče za fondove Evropske unije. I naredni ciklus predavanja organizujemo u saradnji sa Univerzitetom Edukons, a uz finansijsku podršku Pokrajinske Vlade, i na to smo veoma ponosni. I ovog proleća slušaćete strane predavače, eksperte iz svojih oblasti, stručnjake u radu na projektima“, navela je direktorica Enderić

Prof. dr Aleksandar Andrejević, pozdravljajući polaznike, zahvalio se na dosadašnjoj saradnji i čestitao polaznicima jer su spremni da rade na sebi i stiču nova, veoma potreba znanja i veštine.

Na osnovu organizovanog konkursa, na šesti ciklus Specijalističkog programa prihvaćeno je 44 polaznika.